Εκδήλωση για κατόχους «Επιταγή Εισόδου στην Αγορά Εργασίας»

περιεχόμενο

H ManpowerGroup, η μεγαλύτερη εταιρεία στο χώρο του ανθρώπινου δυναμικού παγκοσμίως, σε προσκαλεί στην Ανοιχτή Εκδήλωση που διοργανώνει για τους Ωφελούμενους του Προγράμματος «Επιταγή Εισόδου στην Αγορά Εργασίας». Εάν είσαι κάτοχος της Επιταγής Εισόδου και δεν έχεις υπογράψει ακόμη Τριμερή σύμβαση , μην προβληματίζεσαι άλλο.

Πρόσκληση_30.09Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα έχεις τη δυνατότητα να:

  • Επιλέξεις ανάμεσα σε 1.400 θέσεις πρακτικής άσκησης σε περισσότερες από 130 μεγάλες πολυεθνικές κι ελληνικές εταιρείες.
  • Μιλήσεις προσωπικά με τους εξειδικευμένους Συμβούλους μας, οι οποίοι θα σε καθοδηγήσουν και θα βοηθήσουν να επιλέξεις τη θέση πρακτικής άσκησης που συνδυάζει τα ‘θέλω’ και τα ‘μπορώ’ σου με τις ανάγκες της αγοράς.

Σε περιμένουμε την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου – Λεωφ. Μεσογείων 2-4, Πύργος Αθηνών, Κτιριακό Συγκρότημα Β – από τις 5 μ.μ. μέχρι και τις 7 μ.μ.

Δες στο bit.ly/VoucherJobs08 όλες τις διαθέσιμες θέσεις πρακτικής άσκησης και δήλωσε συμμετοχή στην εκδήλωση είτε μέσα από την επίσημη σελίδας μας στο facebook «ManpowerGroup Greece» είτε με αποστολή των στοιχείων σου στο voucher@manpowergroup.gr. Έλα να σχεδιάσουμε μαζί όχι μόνο την είσοδό σου στην αγορά εργασίας αλλά και την μετέπειτα παραμονή σου σε αξιόλογες εταιρείες.

Σχετικά με την ManpowerGroup™

Η ManpowerGroup™ (NYSE: MAN) δημιουργεί καθημερινά γέφυρες που ενώνουν το ταλέντο των υποψηφίων με τις ανάγκες των επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο, βοηθώντας άτομα και οργανισμούς να αναπτυχθούν και να επιτύχουν περισσότερα από όσα είχαν ποτέ φανταστεί. Κάθε χρόνο η ManpowerGroup βοηθά περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια άτομα να βρουν τη θέση εργασίας που τους ταιριάζει, φέρνοντάς τους σε επαφή με εταιρείες-πελάτες της σε 80 χώρες. Η εταιρεία ιδρύθηκε στο Milwaukee των ΗΠΑ το 1948. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1998, καλλιεργώντας μακροχρόνιες συνεργασίες με ένα πελατολόγιο που περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες πολυεθνικές και ελληνικές επιχειρήσεις. Παράλληλα, αναπτύσσει δράσεις και πρωτοβουλίες, σε συνεργασία με Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και φορείς, όπως το Junior Achievement και οι Future Leaders, οι οποίες βοηθούν τους νέους να σχεδιάσουν τη ζωή και τη σταδιοδρομία τους και να συνδεθούν με την αγορά εργασίας. Για περισσότερες πληροφορίες και ευκαιρίες καριέρας συνδεθείτε μαζί μας: www.manpowergroup.gr, Facebook: ManpowerGroup Greece, twitter: ManpowerJobsGR.

 

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.