Επιδοτούμενα σεμινάρια από τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης

περιεχόμενο

Συνεχίζονται επιτυχώς τα επιδοτούμενα σεμινάρια που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων, στα πλαίσια του έργου «Ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού των ΜμΕ σε θέματα εξωστρέφειας», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η κατάρτιση, διάρκειας 40 ωρών και επιδοτούμενη με 5 € μεικτά την ώρα, έχει σαν θέμα «Διεθνές Εμπόριο και Εξαγωγές στην Πράξη» και καλύπτει ενότητες όπως Εργαλεία Εξαγωγικού Marketing, Επιλογή & Έρευνα Ξένης Αγοράς, Μέσα Χρηματοδότησης, Υγιεινή και Ασφάλεια Εργαζομένων, Τελωνειακά και Φορολογικά θέματα κ.α.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε εργαζόμενους, επιχειρηματίες και αυτοαπασχολούμενους, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην παραγωγή, εμπορία και εξαγωγή προϊόντων και υπηρεσιών.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οκτώ τμήματα και άμεσα ξεκινάει το ένατο στο Ηράκλειο και το δέκατο στα Χανιά. Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι το τέλος του 2013 θα πραγματοποιηθούν συνολικά 12 τμήματα σε ολόκληρη την Κρήτη, με τους ωφελούμενους των προγραμμάτων κατάρτισης για την Περιφέρεια Κρήτης να ανέρχονται σε 300.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με το πρόγραμμα και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης στο τηλ. 2810 343458 ή μέσω e-mail στο info@crete-exporters.com.

Πηγή: epixeiro.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.