Επιδοτούμενα σεμινάρια για 1.000 ναυτικούς μέχρι το 2016!

περιεχόμενο

Πιλοτικό πρόγραμμα που αφορά την κατάρτιση περίπου 1.000 άνεργων ναυτικών (200 αξιωματικών και 800 κατώτερα πληρώματα όλων των ειδικοτήτων), από 18 έως 30 ετών, θα υλοποιήσουν τα υπουργεία Ναυτιλίας και Εργασίας από το Μάρτιο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2015!

Το πρόγραμμα θα διαχειρισθεί το Γραφείο Ευρέσεως Ναυτικής Εργασίας (ΓΕΝΕ). Θα υλοποιηθεί σε δύο κύκλους για τη θεωρητική κατάρτιση και σε πέντε κύκλους για την πρακτική άσκηση επί πλοίου. Περιλαμβάνει θεωρητική κατάρτιση 100 ωρών από αδειοδοτημένους παρόχους μη τυπικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό σημείωμα του υπουργείου Εργασίας: “Το πρόγραμμα παρέχει κίνητρα σε άνεργους νέους ναυτικούς, όλων των ειδικοτήτων, να αποκτήσουν δεξιότητες και εργασιακή εμπειρία επί πλοίου, να λάβουν ικανοποιητική αποζημίωση και να έρθουν σε επαφή με τους μελλοντικούς εργοδότες τους ώστε να τους πείσουν για τις εργασιακές δυνατότητές τους”.

Πηγή: proslipsis.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.