Επιδοτούμενο πρόγραμμα φροντιστηριακών μαθημάτων

περιεχόμενο

Μετά την πιλοτική λειτουργία των επιδοτούμενων διαδικτυακών μαθημάτων, κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά με την διαδραστική πλατφόρμα, σε συνεργασία με εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς στην εξ αποστάσεως διδασκαλία, ξεκινούν οι προεγγραφές μαθητών που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στα διαδικτυακά τμήματατου προγράμματος «Διαδικτυακά Μαθήματα» για την σχολική χρονιά 2013-2014.

Τα τμήματα αφορούν όλα τα βασικά μαθήματα Γυμνασίου –Λυκείου. Ζητούμενο είναι η εύκολη, ολοκληρωμένη και υπεύθυνη πρόσβαση στην γνώση όλων των μαθητών, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.

Η Φιλανθρωπική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» επιδοτεί το 50% του κόστους όλων των μαθημάτων για τα οποία θα δημιουργηθούν τμήματα. Η επιδότηση αφορά μαθητές οικογενειών με οικονομικές δυσχέρειες σε όλη την Ελλάδα και όλους τους μαθητές που διαμένουν μόνιμα σε νησιωτικές και παραμεθόριες περιοχές.

Για ερωτήσεις, πληροφορίες και προεγγραφές στο πρόγραμμα «Διαδικτυακά Μαθήματα» της  «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» μας στο 6981072600 (10.00πμ-16.00μμ)

Πηγή: ipiros.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.