Επένδυση 110.000 ευρώ στο Discoveroom από το Openfund II

περιεχόμενο

Νέα επένδυση, η 7η κατά σειρά, από το Openfund II, το οποίο επέλεξε την εταιρεία Discoveroom, στην οποία επενδύει το ποσό των 110.000 ευρώ.

Η εταιρεία, με ιδρυτή τον Νίκο Αναγνώστου, φιλοδοξεί να καταστήσει εύκολη και προσιτή τη διαδικασία εύρεσης και κράτησης ενοικιαζόμενων δωματίων, αφαιρώντας τους γνωστούς πονοκεφάλους της αναζήτησης, σύγκρισης τιμών και της online κράτησης. Απευθυνόμενη, ταυτόχρονα με τους επισκέπτες, στους ιδιοκτήτες μικρών καταλυμάτων, πρόκειται να παράσχει εύχρηστη εφαρμογή κινητού που καθιστά τη διαχείριση κρατήσεων και πληρωμών ζήτημα μερικών χτυπημάτων στην οθόνη αφής του τηλεφώνου.

Η υπηρεσία αναμένεται να λανσαριστεί τον Δεκέμβριο του 2013 με αριθμό τοπικών προορισμών, προτού επεκταθεί γεωγραφικά διεθνώς.

Πηγή: deasy.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.