Ενημερωτική ημερίδα για τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

περιεχόμενο

 width=Ημερίδα εκπαίδευσης με θέμα “Οι πανεπιστημιακές σπουδές στην Κύπρο και το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου” θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 29.08.2012, στις 18.00, στο ξενοδοχείο “Electra Palace” της Θεσσαλονίκης.

Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις, κ. Ηλίας Ντινένης.
Tο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, το οποίο παρέχει πτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε μεγάλο εύρος επιστημών και τεχνολογίας, είναι ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο, αναγνωρισμένο από το υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου και ισότιμο με τα δημόσια πανεπιστήμια της Μεγαλονήσου. Το Νεάπολις είναι, επίσης, αναγνωρισμένο ως ομοταγές προς τα ελληνικά πανεπιστήμια από τον ΔΟΑΤΑΠ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Εισδοχής Φοιτητών, στην Κύπρο, ή με το γραφείο του πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη, στα τηλ. 2310-221169 και 6936-978839 ή στο e-mail: thessaloniki@nup.ac.cy

Η σελίδα του Πανεπιστημίου http://www.nup.ac.cy/en-gb/home.aspx

Πηγή: http://www.makthes.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.