Ένας νέος χώρος για νέους επιχειρηματίες στην Αθήνα

περιεχόμενο

Την ιδέα για τον “Πορτοκαλεώνα“, ένα ευέλικτο χώρο εργασίας στο κέντρο της Αθήνας για νέους επιχειρηματίες, παρουσίασε την Δευτέρα η ολλανδική πρεσβεία στην Ελλάδα μαζί με συνεργαζόμενες εταιρείες. Ο “Orange Grove” όπως ονομάζεται θα στεγάζει Ολλανδούς νέους που θέλουν να φιλοξενήσουν την εταιρεία τους στην Ελλάδα και  Έλληνες που έχουν σπουδάσει στην Ολλανδία και θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους για να ξεκινήσουν μία εταιρεία.

orange-grove-athens_454280-450x277

Το Orange Grove θα τους προσφέρει γραφεία και ανάλογο εξοπλισμό(καρέκλες, τραπέζια, γρήγορη σύνδεση στο ίντερνετ, εκτυπωτές κλπα.) και πρόσβαση σε αίθουσες συσκέψεων. Επίσης εκπαιδευτικά σεμινάρια,ευκαιρίες δικτύωσης και συμβουλευτικών υπηρεσιών, οι οποίες θα παρέχονται από τις συνεργαζόμενες εταιρείες, όπως οι PhilipsKLMUnilever,Coco-MatAthenian Breweries, οι οποίες και χρηματοδοτούν την πρωτοβουλία, και από κορυφαία ολλανδικά πανεπιστήμια, όπως τουΆμστερνταμ και του Ντελφτ.

Ο χώρος στεγάζεται στο ίδιο κτήριο που βρίσκεται και η ολλανδική πρεσβεία, στο κέντρο της Αθήνας απέναντι από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Την Δευτέρα ξεκίνησε η κατασκευή του ισογείου, ενώ η επίσημη έναρξη έχει τοποθετηθεί για το τέλος Σεπτεμβρίου.

Πηγή: EMEA.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.