Έναρξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης από τον Δήμο Χανίων

περιεχόμενο

Aπό το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων ανακοινώνεται ότι μέρος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων επιμόρφωσης ενηλίκων που οργανώνει ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων και το ΚΕΚ ΜΑΙΧ πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα και συγκεκριμένα :

  1. Kόσμημα – Αργυροχρυσοχοϊα στο Δημοτικό κατάστημα της Σούδας, κάθε Τετάρτη με ημερομηνία έναρξης 11-9-2013.
  2. Μαγειρική στο ΜΑΙΧ,κάθε Τετάρτη με ημερομηνία έναρξης 11-9-2013.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Πληροφορικής για άτομα με ειδικές ανάγκες έχει ήδη ξεκινήσει τις 2-9-2013, στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων .

Όσον αφορά τα υπόλοιπα εκπαιδευτικά προγράμματα που αφορούν (Κεραμική, Ζαχαροπλαστική, Κρητική Κουζίνα, Κοπτική Ραπτική, Οικολογικές Λύσεις για το Σπίτι-Φυσικά Καλλυντικά, Ατυχήματα στο Σπίτι-Πρώτες Βοήθειες, Ηλικιωμένοι -Αθλητική παιδεία και φυσική αγωγή, Ηλικιωμένοι -Συμβουλευτική -Διαχείριση χρόνου, Ηλικιωμένοι -Γενικές Γνώσεις Πληροφορικής, Άνεργοι-Ένταξη στην αγορά εργασίας, Εξαρτημένοι-ένταξη στην αγορά εργασίας, Κρατούμενοι-αθλητική παιδεία και φυσική αγωγή, ΑΜΕΑ-Μουσικοθεραπεία-Ζωγραφική-Θεατρικό Παιχνίδι), θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση με τις ημερομηνίες έναρξης.

Τα άτομα τα οποία έχουν ενταχθεί στα προγράμματα θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ενώ αναλυτικά το πρόγραμμα για κάθε θεματική ενότητα θα αναρτηθεί στο site του Δήμου Χανίων, στην ενότητα Δια Βίου Μάθηση – Εκπαίδευση Ενηλίκων.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.