Ένα μοναδικό event για την αειφορία στις 4 Οκτωβρίου

περιεχόμενο

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η EuroCharity διοργανώνει το Sustainability Forum, ένα μοναδικό event για την αειφορία. Το event θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου 2013, στις εγκαταστάσεις του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece.

Πρόκειται για ένα πολυθεματικό εκπαιδευτικό Forum στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και να έρθουν σε επαφή με διεθνούς φήμης ομιλητές και ειδικούς σε θέματα αειφορίας. Το Forum θα αποτελείται και φέτος από εξειδικευμένα εργαστήρια (workshops) που αποσκοπούν στη στοχευμένη κατάρτιση των συμμετεχόντων αλλά και στη δικτύωσή τους με στελέχη ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων και εκπροσώπων διεθνών οργανισμών.

Τα εργαστήρια θα επικεντρωθούν στα παρακάτω θέματα: νέο υπό διαμόρφωση πλαίσιο GRI-G4, διασφάλιση απολογισμών, βασικές αρχές της ΕΚΕ και της αειφορίας, το νομικό πλαίσιο γύρω από την αειφορία, πιστοποιήσεις, οι προκλήσεις στην αγορά άνθρακα, ηγεσία, επιχειρήσεις και εκπαιδευτικοί οργανισμοί, κ.ά.

Οι εκπαιδευτές μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν:
– Δρ. Bruce Piasecki, President & Founder, AHC Group Inc.
– Laura Espinach, Reporting Framework Coordinator, Global Reporting Initiative.
– Sharon Jackson, Founder & Director, ESA.
– Joris-Johann Lenssen, Programmes Director, The Academy of Business in Society (ABIS).

Το Sustainability Forum 2013 απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με την αειφορία, όπως sustainability/CSR managers, HR managers, marketing managers, ειδικούς επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, περιβαλλοντολόγους, μηχανικούς περιβάλλοντος, environmental risk managers, quality assurance specialists, μηχανικούς ΙΤ, νομικούς, επενδυτές, στελέχη MKO, φοιτητές κά.

Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων ανά workshop, τηρείται σειρά προτεραιότητας. Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης. Το κόστος συμμετοχής μπορεί να καλυφθεί από το ΛΑΕΚ/ΟΑΕΔ.

Πηγή: EMEA.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.