Έμφαση στην Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

περιεχόμενο

Νέες ειδικότητες στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα εισάγει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στα προγράμματα  σπουδών της Διοίκησης Επιχειρήσεων, τόσο σε πτυχιακό, όσο και σε μεταπτυχιακό (MBA) επίπεδο.

Η νέα κατεύθυνση σπουδών στην Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (Entrepreneurship & Innovation) εστιάζει στην παροχή προηγμένων γνώσεων, στην ανάδειξη δεξιοτήτων, που επιτρέπουν την αναζήτηση ‘βέλτιστων επιχειρησιακών πρακτικών’ (best business practices) από υποδειγματικές διεθνείς επιχειρήσεις, καθώς και στην εισαγωγή καινοτομιών και νέων μοντέλων σκέψης και οργάνωσης στις εγχώριες επιχειρήσεις. Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων αυτών θα είναι σε θέση να αποτελέσουν τους πυρήνες διάδοσης της δημιουργικότητας και των αναγκαίων αλλαγών, στις επιχειρήσεις που θα απασχοληθούν, αλλά παράλληλα θα είναι σε θέση να ξεκινήσουν μια δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις νέες τεχνολογίες, τα κοινωνικά δίκτυα, το ηλεκτρονικό εμπόριο κ.ο.κ.

Πηγή: sigmalive.com

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.