Η Ελληνική ιστορία το 5ο πιο δημοφιλές μάθημα στο διαδικτυακό πανεπιστήμιο

περιεχόμενο

Το πανεπιστήμιο La Trobe ξεκίνησε το προτότυπο πρόγραμμα μάθησής του μέσω διαδικτύου “αλά ελληνικά”. Προσφέρει δωρεάν μαθήματα με την βοήθεια του iTunes-U του νέου προγράμματος της Apple και τα μαθήματα του πρώτου εξαμήνου περιλαμβάνουν ιστορία, λογοτεχνία, τέχνη και αρχιτεκτονική της αρχαίας Ελλάδας. Το πρόγραμμα έχει ήδη 45.000 εγγεγραμένους χρήστες και συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

Το πρόγραμμα La Trobe’s iTunes-U  έχει έναν κύκλο σπουδών που αποτελείται από έξι μαθήματα πρώτου εξαμήνου που προσέλκυσε 100.000 χρήστες και 2.3 εκατομμύρια downloads ομιλιών και διδακτικού υλικού.

Το μάθημα ελληνικής ιστορίας του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης είναι το 5ο πιο δημοφιλές μάθημα στο La Trobe’s iTunes-U και σύντομα το πανεπιστήμιο θα ξεκινήσει ένα εξάμηνο αφιερωμένο στην αρχαία Ρώμη.

Το Πανεπιστήμιο La Trobe είναι το πρώτο που ξεκίνησε την διαδυκτιακή μάθηση και πήρε μία θέση ανάμεσα στα μεγάλα πανεπιστήμια του Yale, Stanford και του  University of California της Αμερικής. Το πρόγραμμα προς το παρόν είναι δωρεάν αλλά σκέφτονταιτην πιθανότητα να βάλουν ένα μικρό ποσό συνδρομής.

Πηγή: http://au.greekreporter.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.