Εξειδικευμένα e-learning σεμινάρια τεχνολογίας πληροφορικής και επικοινωνιών

περιεχόμενο

Το ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ στην προσπάθειά του για ενημέρωση και υποστήριξη των μηχανικών με νέα προϊόντα και υπηρεσίες, προσφέρει μια σειρά σεμιναρίων τα οποία διατίθενται σήμερα μέσω του Διαδικτύου.

Οι υπεύθυνοι των σεμιναρίων, και στην πλειοψηφία τους οι εισηγητές, είναι Διπλωματούχοι Μηχανικοί Η/Υ, απόφοιτοι του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα ή/και Διδακτορική Διατριβή στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Είναι διαθέσιμοι 10 ώρες ημερησίως προς επίλυση κάθε απορίας σας.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος χορηγείται βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης από το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Μελών Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Περιεχόμενο Σεμιναρίων

Το κόστος κάθε σεμιναρίου κυμαίνεται από 220 έως 270 € (εκτός από τα σεμινάρια που αφορούν το Cisco).

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.