Εκπαίδευση στα θερμοκηπιακά

περιεχόμενο

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις εξής επτά κατηγορίες: Μονάδες οινοποιίας, αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά (παραγωγή, μεταποίηση και εμπορία), μονάδες επεξεργασίας γάλακτος, ηλεκτρονικό εμπόριο στην προώθηση γεωργικών προϊόντων, μελισσοκομία (παραγωγή μελισσοκομικών προϊόντων, μεταποίηση και εμπορία), μονάδες επεξεργασίας κρέατος, θερμοκηπιακές και υδροπονικές εγκαταστάσεις, παραγωγή και εμπορία θερμοκηπιακών προϊόντων.

Τα σεμινάρια θα έχουν διάρκεια 40 ωρών το καθένα με ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό 20 ατόμων, μέγιστο αριθμό 25 ατόμων και κόστος παρακολούθησης ανά συμμετέχοντα 180 ευρώ. Τα προγράμματα δεν θα έχουν μόνο ακαδημαϊκό χαρακτήρα και περιεχόμενο αλλά κύριος στόχος τους θα είναι η πληρέστερη παρουσίαση όλων των πτυχών (εμπορικών, οικονομικών και τεχνικών) που συνθέτουν την πορεία από την πρωτογενή παραγωγή, τη μεταποίηση, μέχρι και την εμπορία των προϊόντων.

Σημαντικό τμήμα της διάρκειας του κάθε σεμιναρίου θα αφιερώνεται στην παρουσίαση θεμάτων πρακτικής φύσεως σε εργαστηριακούς χώρους του Γ.Π.Α. ή σε επιχειρηματικές μονάδες. Η παρακολούθηση θα πραγματοποιείται τις απογευματινές ώρες για τις καθημερινές και από το πρωί κάθε Σάββατο.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα http://tdd.aua.gr/ekpaideutikaseminaria για να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους και να καταβάλλουν το σχετικό αντίτιμο 180 ευρώ το αργότερο έως τις 6 Σεπτεμβρίου στον τραπεζικό λογαριασμό του Γ.Π.Α. στην Εθνική Τράπεζα (Αριθμός λογαριασμού: 040/54212339, IBAN: GR4901100400000004054212339).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν και μια εναλλακτική επιλογή.

Πηγή: agronews.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.