Επιμορφωτικά Προγράμματα για Εκπαιδευτικούς από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

περιεχόμενο

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο διοργανώνει το παρακάτω Προγράμματα για εκπαιδευτικούς με πρωτοποριακό υλικό (κείμενα, παραδείγματα, βιντεοσκοπημένες διδασκαλίες, έργα τέχνης) και με τις προδιαγραφές της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης:

1. Επιμορφωτικό Πρόγραμμα για Εκπαιδευτικούς Δημοτικής Εκπαίδευσης

Το Πρόγραμμα διαρκεί από τις 2 Νοεμβρίου 2013 έως την 16η Φεβρουαρίου 2014. Περιλαμβάνει 125 ώρες (16 ώρες συναντήσεις που παρακολουθούνται διά ζώσης ή on-line κυρίως Σαββατοκύριακα και 109 ώρες μελέτη υλικού, καθώς και εκπόνηση δραστηριοτήτων και εργασίας). Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

2. Επιμορφωτικό Πρόγραμμα για Εκπαιδευτικούς Φυσικών Επιστημών

Το Πρόγραμμα διαρκεί από την 9η Νοεμβρίου 2013 έως την 23η Φεβρουαρίου 2014. Περιλαμβάνει 150 ώρες (12 ώρες συναντήσεις που παρακολουθούνται διά ζώσης ή on-line και 138 ώρες μελέτη υλικού, καθώς και εκπόνηση δραστηριοτήτων και εργασίας). Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

3. Επιμορφωτικό Πρόγραμμα για Εκπαιδευτικούς Μαθηματικών

Το Πρόγραμμα διαρκεί από 2 Νοεμβρίου 2013 έως 16 Φεβρουαρίου 2014. Περιλαμβάνει 150 ώρες (16 ώρες συναντήσεις που παρακολουθούνται διά ζώσης ή on-line και 134 ώρες μελέτη υλικού, καθώς και εκπόνηση δραστηριοτήτων και εργασίας). Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Οι συναντήσεις των παραπάνω προγραμμάτων διεξάγονται Σαββατοκύριακα και ένα απόγευμα καθημερινής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν στο επιμορφωτικό πρόγραμμα από 23/09/2013 μέχρι 18/10/2013 ή μέχρι συμπλήρωσης των διαθέσιμων θέσεων. Λόγω συγκεκριμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.