Δωρεάν Εκμάθηση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

περιεχόμενο

Η δράση «e-gnosis» αποτελεί μία πρωτοβουλία του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού Equal Society με στόχο την εκμάθηση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Παρέχεται πρόγραμμα δωρεάν εκμάθηση ηλεκτρονικών υπολογιστών για την απόκτηση διεθνούς αναγνωρισμένου πιστοποιητικού από το ΑΣΕΠ και τον ιδιωτικό τομέα. Η δράση «e-gnosis» απευθύνεται σε ανέργους, φοιτητές, δημοσίους υπαλλήλους κ.α.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του αντικειμένου κατάρτισης «Ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων χρήσης των τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας (ΤΠΕ)» περιλαμβάνει υποχρεωτικά τις εξής τρεις (3) εκπαιδευτικές ενότητες:

• Επεξεργασία κειμένου (word),
• Λογιστικά φύλλα (excel),
• Εφαρμογές στο διαδίκτυο (internet).

Έχετε επιπλέον τη δυνατότητα να εκπαιδευτείτε και στις επόμενες τρεις ενότητες οι οποίες είναι:
• Παρουσιάσεις,
• Βάσεις δεδομένων,
• Χρήση Η/Υ και διαχείριση αρχείων

α) Η μέγιστη διάρκεια ενός εκπαιδευτικού προγράμματος για τις τρεις (3) βασικές ενότητες είναι οι 55 ώρες, 20 ώρες δια ζώσης εκπαίδευσης στην αίθουσα με εκπαιδευτή και 35 ώρες τηλεκατάρτιση. Το κόστος πιστοποίησης είναι 145 ευρώ και περιλαμβάνει την κάρτα εγγραφής, τα παράβολα των εξετάσεων και την έκδοση πιστοποιητικού.

β) Η μέγιστη διάρκεια ενός εκπαιδευτικού προγράμματος για πρόγραμμα έξι (6) ενοτήτων είναι 110 ώρες, 40 ώρες δια ζώσης εκπαίδευσης στη αίθουσα με εκπαιδευτή και 70 ώρες τηλεκατάρτιση. Το κόστος πιστοποίησης είναι 280 ευρώ και περιλαμβάνει την κάρτα εγγραφής, τα παράβολα των εξετάσεων και την έκδοση πιστοποιητικού.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα e-gnosis.gr.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.