Εκμάθηση της Ρώσικης γλώσσας από την UNESCO

περιεχόμενο

Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων λειτουργεί νέος αυτοχρηματοδοτούμενος κύκλος εκμάθησης Ρωσικής γλώσσας με Καθηγήτρια την κα Θεοδώρα Δεληγιαννίδου στο Πολιτιστικό Κέντρο “INTERNATIONAL ACTION ART” (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 4 – Νίκαια 210-4110678 και 210- 4967757).

Συγκεκριμένα λειτουργεί τμήμα επιπέδου Αρχαρίων, Μέσων και Προχωρημένων. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να συμμετέχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης της Ρωσικής Γλώσσας σε αντίστοιχα επίπεδα που διεξάγονται στην Ελλάδα. Για τα επίπεδα Μέσων και Προχωρημένων η ύλη και τα τμήματα θα διαμορφωθούν ανάλογα με το επίπεδο των διδασκομένων.

Όσον αφορά τα τμήματα των Αρχαρίων η ύλη θα έχει ως εξής: Εκμάθηση αλφαβήτου, Γραφής, Ανάγνωσης, Βασικοί κανόνες της γραμματικής, Καθημερινές εκφράσεις επικοινωνίας. Οι μαθητές στο τέλος των μαθημάτων θα αποκτήσουν:

* Γενική γνώση απόκτησης πτυχίου

* Δυνατότητα διείσδυσης στην τεράστια ρωσική αγορά.

* Δυνατότητα εργασίας σε τουριστικές επιχειρήσεις

* Τελειοποίηση (προφορά, έγγραφη διατύπωση, επικοινωνία, άνεση στην ενημέρωση – τύπος, ΜΜΕ κα.)

Στο τέλος των μαθημάτων χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης ενώ θα χρειασθεί ένα συμβολικό αντίτιμο από τους μαθητές.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα γραφεία του Ομίλου μας (Π. Ράλλη 210 & Θησέως 1, 184 54, Περιβολάκι Νίκαιας – Αττική) στα τηλέφωνα:210 4967757, 210 4179797_Fax: 210 4944564 και στο κινητό: 6944450809 ή στείλτε μας e-mail: unescop@otenet.gr.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.