Εκδήλωση με θέμα: “Αντίθετα στο ρεύμα των καιρών: Δημιουργικότητα και Αλληλοϋποστήριξη”

περιεχόμενο

Το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας, η Περιφέρεια Αττικής και ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών διοργανώνουν την Τετάρτη 15 Μαΐου, ώρα 18:00, εκδήλωση με θέμα “Αντίθετα στο ρεύμα των καιρών: Δημιουργικότητα και Αλληλοϋποστήριξη”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρυσοστόμου Σμύρνης και Ρήγα Φεραίου, Πεύκη).

Ανάμεσα στους εισηγητές είναι ο κ. Χάρης Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Κωφών, ο Δρ. Κωνσταντίνος Φίλης, Διευθυντής του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, η Χρυσή Ολυμπιονίκης της Αθήνας κα. Αιμιλία Τσουλφά και ο Πρόεδρος του Κέντρου Μελετών και Τεκμηρίωσης της ΟΛΜΕ κ. Παύλος Χαραμής.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Αντιπεριφερειάρχης Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Μανιάτης, η Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Ιδρύματος Ολυμπιακής Εκεχειρίας κα. Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και Χρυσός Ολυμπιονίκης κ. Δημοσθένης Ταμπάκος και ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Δημήτρης Φωκιανός.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση χορογραφίας μαθητών με θέμα “Σεβασμός”, από την χορογράφο Εύα Χριστοδούλου (Χρυσή Ολυμπιονίκη Ρυθμικής Γυμναστικής – Σύδνεϋ 2000).

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.