Εκδήλωση Συμφωνητικά Επένδυσης και Μετατρέψιμες Ομολογίες

περιεχόμενο

found.ation_Η επόμενη εκδήλωση του Found.ation στις 24 Ιουλίου και ώρα 19:00 στο χώρο του Found.ation (Ευρυσθέως 2 Κάτω Πετράλωνα  118 54 Αθήνα).

Στα πλαίσια των σύγχρονων μορφών χρηματοδότησης, η εκδήλωση αυτή έχει στόχο την ανάλυση των βασικών όρων ενός Term Sheet (Προσύμφωνο επένδυσης) και εισαγωγή στη μορφή χρηματοδότησης Convertible Note (Συμφωνητικό μετατροπής δανείου σε μετοχές).

Θα συζητήθούν όροι όπως valuation, liquidation preference, voting rights, conversion και discount. Η παρουσίαση θα επικεντρωθεί στο Ελληνικό/Ευρωπαικό και Αμερικάνικο δίκαιο.

Ομιλήτριες θα είναι η Χριστίνα Τσάκωνα, δικηγόρος με ειδίκευση σε θέματα startup εταιρειών και εργαζόμενη σε δικηγορική εταιρεία στο San Francisco της California και η
Νάγια Αντωνίου, η οποία διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Ελλάδα και εξειδικεύεται μεταξύ άλλων σε νομικά θέματα startup εταιρειών.

Για εγγραφές εδώ.

 

 

 

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.