Εκδηλώσεις Eures για γιατρούς, νοσηλευτές και εργασία σε χώρες της ΕΕ

περιεχόμενο

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.) σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Απασχόλησης EURES της Ελλάδας και τις Υπηρεσίες EURES χωρών μελών της Ε.Ε., οργανώνει δύο εκδηλώσεις με στόχο την ενημέρωση Ελλήνων Ιατρών,Νοσηλευτών, καθώς και άλλων ειδικοτήτων του τομέα της Υγείας, που επιθυμούν να εργαστούν στην Ευρώπη.

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 στην Αθήνα στο TITANIA HOTEL (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα) και η δεύτερη την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013 στη Θεσσαλονίκη στο MEDITERRANEAN PALACE HOTEL(Σαλαμίνος 3 & Καρατάσου, Θεσσαλονίκη). Ελεύθερη είσοδος από τις 09:30 π.μ. έως τις 17:30 μ.μ.

Στις ανωτέρω εκδηλώσεις, θα παρευρεθούν Σύμβουλοι EURES από χώρες της Ε.Ε. όπως Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία, Δανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ιρλανδία, Ολλανδία, Ελβετία, Φινλανδία και Βέλγιο, οι οποίοι θα συνοδεύονται από εργοδότες που διαθέτουν κενές θέσεις εργασίας και που προτίθενται να προσλάβουν Έλληνες που αναζητούν εργασία. Σημειώνεται ότι θα υπάρχει η επιλογή της διαπροσωπικής επικοινωνίας με τους Συμβούλους, αλλά και η δυνατότητα συνεντεύξεων με τους Εργοδότες στο χώρο της εκδήλωσης.

Ταυτόχρονα, σε διακριτό χώρο από αυτόν της κύριας εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις από τις 10:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ. για τις συνθήκες διαβίωσης και εργασίας με ιδιαίτερη εστίαση στον κλάδο της Υγείας. Παράλληλα, εργοδότες θα παρουσιάσουν το προφίλ της εταιρείας τους.

Δείγμα θέσεων εργασίας που θα προσφερθούν έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Ε.Δ., στο τμήμα EURES (Εργασία στην Ευρώπη).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με στελέχη του ελληνικού δικτύου EURES, στις ακόλουθες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείουgr01ea29@oaed.grgr01ea23@oaed.grgekar@oaed.gr

 Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται κατά τη προσέλευση στις αναφερόμενες εκδηλώσεις.

 ΑΘΗΝΑ 10.12.2013

ΧΩΡΕΣ:
Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία, Δανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ιρλανδία, Ολλανδία, Ελβετία, Φινλανδία και Βέλγιο
ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ:
BEST PERSONELL LTD – Ιρλανδία
IMS RECRUITMENT – Ηνωμένο Βασίλειο
INVALIDILIITON ASUMISPALVELUT OY , VALIDIA HOUSING SERVICES – Φινλανδία
BETTER BUSINESS INTERNATIONAL – Φινλανδία
KRANKENHÄUSER LANDKREIS FREUNDENSTADT gGmbH – Γερμανία.
CURAE – Βέλγιο.
CARE FORCE – Ολλανδία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 12.12.2013
ΧΩΡΕΣ
Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία, Δανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ελβετία και Βέλγιο.
ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ
IMS RECRUITMENT – Ηνωμένο Βασίλειο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ

 

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.