Εισαγωγή στο AutoCAD Civil 3D

περιεχόμενο

Βασικός σκοπός αυτού του πρακτικού σεμιναρίου είναι η εκμάθηση των κύριων λειτουργιών του AutoCAD Civil 3D ώστε οι χρήστες του να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν όλα εκείνα τα αναλυτικά εργαλεία του προγράμματος που διευκολύνουν τη σχεδίαση και παρακολούθηση ενός έργου υποδομής.

Μετά την επιτυχή παρακολούθηση του σεμιναρίου, οι καταρτιζόμενοι θα είναι ικανοί να δημιουργούν, να επεξεργάζονται, να τροποποιούν και να αναλύουν τα αντικείμενα του AutoCAD Civil 3D για τη διαχείριση: 

·Σημείων
·D.T.M.
·Χωματουργικών εργασιών
·Στοιχείων οδοποιίας
·Δικτύων αγωγών.
Επίσης, θα έχουν αποκτήσει βασικές γνώσεις για να σχεδιάζουν τυπικές τομές και τρισδιάστατα μοντέλα οδοποιίας αλλά και για να εισάγουν ή/και να εξάγουν στοιχεία από το πρόγραμμα για το πεδίο ή για άλλες εφαρμογές.Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Έναρξη: 5 Νοεμβρίου 2013
Λήξη: 15 Νοεμβρίου 2013
Κόστος: 100€
Τοποθεσία: ΙΕΚΕΜ-ΤΕΕ

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.