ΕΕΝΜΑ: Υποτροφίες 2015-2016 για ναυτιλιακές σπουδές!

περιεχόμενο

Η ΕΕΝΜΑ με αφορμή την συμπλήρωση 75 χρόνων από την ίδρυση της θεσπίζει το ετήσιο
«Πρόγραμμα Υποτροφιών Ναυτιλιακών Σπουδών».

Στόχος

Στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση οικονομικά ασθενέστερων φοιτητών οι οποίοι επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στα ναυτιλιακά και ταυτόχρονα η επιβράβευση της αριστείας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Υποτροφία Ναυτιλιακών Σπουδών «ΣΠΥΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ»

Η ΕΕΝΜΑ προκηρύσσει ετήσια υποτροφία, ύψους 4.000 ευρώ, στη μνήμη του αείμνηστου Σπύρου Αλεξανδράτου, Προέδρου της Ένωσης, για μεταπτυχιακές σπουδές στη Ναυτιλία για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, στα αντίστοιχα τμήματα του Πανεπιστημίου Πειραιά ή του Πανεπιστημίου Αιγαίου ή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Η υποτροφία είναι χορηγία του Γ. Γραμματέα της Ένωσης, κ. Γεωργίου Σπ. Αλεξανδράτου.

Υποτροφία BCA- «MSc in Shipping»

H EENMA, σε συνεργασία με το BCA Οικονομικό Κολέγιο Αθηνών, χορηγεί μία πλήρη υποτροφία για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «MSc in Shipping». Η υποτροφία απευθύνεται στους εργαζόμενους και τις οικογένειες αυτών στα γραφεία και στα πλοία των εταιρειών-μελών της Ένωσης.

Υποτροφίες New York College

H EENMA σε συνεργασία με το New York College χορηγεί:

1. Μία μερική υποτροφία για το προπτυχιακό πρόγραμμα του University of Greenwich «BA in Shipping Business». Η υποτροφία αφορά στην κάλυψη του 50% των διδάκτρων για κάθε έτος σπουδών στο NYC. Οι υποψήφιοι σπουδαστές έχουν επιπλέον την υποχρέωση να καλύψουν το ποσό των διδάκτρων που αντιστοιχούν στο University of Greenwich ως σπουδαστές του εκεί πανεπιστημίου.

2. Μία μερική υποτροφία για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του University of Greenwich «MSc Marine Engineering Management». Η υποτροφία αφορά στην 100% κάλυψη των διδάκτρων που καταβάλλονται στο New York College, εξαιρουμένου του ποσού, υπό μορφή διδάκτρων, που καταβάλλεται κατευθείαν στο University of Greenwich ως σπουδαστές του εκεί πανεπιστημίου.

Υποβολή Αιτήσεων

Η αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά πρέπει να σταλούν μέχρι την 15η Σεπτεμβρίου 2015 στην Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων, Ακτή Μιαούλη 81, Πειραιάς 18538 με την αντίστοιχη ένδειξη για κάθε υποτροφία.

Πληροφορίες

Για διευκρινίσεις και τις προϋποθέσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Ένωσης www.shortsea.gr ή να επικοινωνούν με την Ένωση μέσω του eenma@ath.forthnet.gr ή στο τηλέφωνο 2104526326-κα Ε. Στεφανιδάκη.

 

πηγή: neolaia.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.