ΕΑΠ: Με δόσεις και πιστωτικές η εξόφληση των διδάκτρων

περιεχόμενο

ΕΑΠ: Με δόσεις και πιστωτικές η εξόφληση των διδάκτρων Με δόσεις και πιστωτικές κάρτες θα μπορούν να πληρώσουν φέτος τα δίδακτρά τους οι περίπου 30.000 φοιτητές του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) ύστερα από απόφαση της διοίκησης του Ιδρύματος.

Τόσο οι προπτυχιακοί, όσο και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές ζητούσαν να μειωθούν τα δίδακτρα, καθώς δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, αλλά το αίτημά τους δεν έγινε αποδεκτό, όπως αναφέρει το Έθνος.

Την Τετάρτη συνεδρίασε η Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΠ, τονίζοντας ότι λαμβάνει υπόψη την εν γένει οικονομική και δημοσιονομική συγκυρία, καθώς και τα σχετικά αιτήματα φοιτητών και φοιτητικών συλλόγων και γι’ αυτό απόφάσισε η καταβολή της οικονομικής συμμετοχής για το έτος 2015-16 να γίνει ως εξής:

-Εφάπαξ με κατάθεση σε λογαριασμό και μέσω ebanking στο λογαριασμό που τηρεί το κάθε πρόγραμμα σπουδών

-Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας μέχρι 8 άτοκες δόσεις

-Με προκαταβολή 150 ευρώ για κάθε Θ.Ε. με τη δήλωσή της και σε τέσσερις ισόποσες δόσεις των 100 ευρώ από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους.

 

πηγή: dikaiologitika.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.