Δύο νέες πόλεις και επένδυση 1,5 εκατ. ευρώ για το Taxibeat

περιεχόμενο

Σε δύο νέες αγορές πρόκειται να επεκταθεί η ελληνική εφαρμογή Taxibeat, μετά την ολοκλήρωση γύρου χρηματοδότησης ύψους 1,5 εκατ. ευρώ από το Openfund και από ιδιώτες επενδυτές, στην πλειοψηφία τους Έλληνες, σύμφωνα με όσα ανέφερε η country manager του Taxibeat Γαλλίας, Νίκυ Αντλ.

taxibeat

“Το Taxibeat έχει δεχθεί έναν νέο γύρο χρηματοδότησης από ελληνικό fund και ιδιώτες επενδυτές ύψους 1,5 εκατ. ευρώ για την καθιέρωση της παρουσίας του στις υφιστάμενες αγορές που δραστηριοποιείται και για την επέκτασή του σε δύο νέες αγορές στο άμεσο μέλλον”, δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο site Presse Citron.

Η Αντλ δεν θέλησε να κατονομάσει τις δύο νέες πόλεις που θα λειτουργήσει το Taxibeat (μέχρις στιγμής είχε γίνει γνωστό μόνον ότι το Taxibeat ετοιμάζεται για το Μεξικό), ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα τα χρήματα που έλαβε το Taxibeat μέσω της επένδυσης δεν θα χρησιμοποιηθούν για να ανταγωνιστούν κάποια άλλη εφαρμογή σε μία υφιστάμενη αγορά, αλλά μάλλον για να λειτουργήσει το Taxibeat σε λιγότερο “περίπλοκες” αγορές όπου δεν υπάρχει παρουσία μίας τέτοιας εφαρμογής για τα ταξί, φιλοδοξώντας να αποκτήσει ρόλο οδηγού σε αυτές.

Πηγή: emea.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.