Δωρεάν μαθήματα Τουρκικών από το δήμο Ηλιούπολης!

περιεχόμενο

Την δυνατότητα εκμάθησης της Τουρκικής γλώσσας δίνει ο δήμος Ηλιούπολης στους δημότες του διευρύνοντας τα δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών που προσφέρει.. Στο δήμο διδάσκονται ήδη μαθήματα Ισπανικών και Ιταλικών.

Τα μαθήματα απευθύνονται   σε δημότες άνω των 18 ετών και στοχεύουν  στην προσφορά κινήτρων για δημιουργική απασχόληση ανέργων και χαμηλοσυνταξιούχων. Θα ξεκινήσουν την  Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013, στον νέο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης  στην οδό Νικομάχου 18. Τα μαθήματα θα δίδονται  κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 17:00-18:30 (α’ τμήμα) και 19:00-20:30 (β’ τμήμα). Η πρωτοβουλία ανήκει στην Ελένη Φιλιππίδου , καθηγήτρια με ειδίκευση στον τομέα των Ανατολικών σπουδών, η οποία λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε, προσφέρθηκε εθελοντικά να παράσχει μαθήματα στους κατοίκους της πόλης.

ΠΗΓΗ: NewsPark

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.