Δωρεάν σεμινάριο “Θετικής σκέψης – Θετικής ψυχολογίας”

περιεχόμενο

Με χαρά σας προσκαλούμε στο 1ο δωρεάν σεμινάριο της δράσης Believe in you” που διοργανώνει το ηλεκτρονικό περιοδικό flowmagazine.gr την 1η Νοέμβρη 2013.

Έπειτα από τη μεγάλη ανταπόκριση που είχε η πρώτη σειρά δωρεάν σεμιναρίων Προσωπικής Ανάπτυξης τον περασμένο Μάρτιο και Απρίλιο, το flowmagazine.gr διοργανώνει 5 νέα σεμινάρια, τα οποία είναι ανοιχτά στο ευρύ κοινό.

Το “Believe in you” αποτελεί μια δράση του περιοδικού flowmagazine.gr που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ψυχολογίας, καθώς και την ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Για να συμβάλλει σε αυτό, θέλει να προσφέρει γνώση, μέσα από εκπαίδευση, από ειδικούς διαφόρων τομέων. Τα νέα σεμινάρια θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Το πρώτο σεμινάριο έχει θέμα  «Θετική σκέψη και θετική ψυχολογία» και έχει σκοπό να μας εισάγει στο τι είναι η θετική σκέψη και η θετική ψυχολογία, ποια η σημασία τους και ποια είναι η πρακτική εφαρμογή τους στην καθημερινότητα μας ώστε να την βελτιώσουμε.

Εισηγήτριες είναι η κα. Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας. και η κα. Πάμελα Καραβά, executive & life/wellness coach που ειδικεύεται στο να μεταδίδει την τόλμη και την ψυχική δύναμη σε όλους τους ανθρώπους γύρω της.

Εδώ θα βρείτε το event στο facebook : https://www.facebook.com/events/195030254015573/?ref_dashboard_filter=calendar

Τόπος διεξαγωγής: Δημαρχείο Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα, Μαρούσι

Ημερομηνία διεξαγωγής: Παρασκευή 1 Νοέμβρη, 2013

Ώρα προσέλευσης: 17:30

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6128281

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα που θα βρουν στο www.flowmagazine.gr/believe_in_you

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας!

Επειδή οι θέσεις είναι για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, θα σας αποσταλεί επιβεβαιωτικό e-mail για την συμμετοχή σας από το info@flowmagazine.gr με τον κωδικό συμμετοχής σας. Με τον κωδικό αυτό μπαίνετε αυτομάτως σε κλήρωση για δώρα-έκπληξη.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να μας στείλετε επιβεβαιωτικό e-mail με τον κωδικό σας μέχρι τις 28 Οκτωβρίου 2013. Διαφορετικά, θα δοθεί η θέση σας στον επόμενο συμμετέχοντα.

Το flowmagazine.gr είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που βασίζεται στην ιδέα να προβάλλεται μια θετική στάση ζωής. Το περιεχόμενό του είναι ποικίλης ύλης και περιλαμβάνει 4 βασικούς τομείς, τα 4Π: Πολιτισμός, Περιβάλλον, Ποιότητα Ζωής και Προσωπική Ανάπτυξη.

 

Χορηγοί

Εκδόσεις Διόπτρα │GustoRaro │ Coaching Evolution │ artweddingstudio.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.