Δωρεάν σεμινάριο ethical Hacking

περιεχόμενο

Η Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College σε συνεργασία με την εταιρεία Odyssey (Security Solutions and Consultants), θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014 από τις 18.00-20.00 στο Lecture Hall του Κολλεγίου, δωρεάν Σεμινάριο Εισαγωγής στο Ethical Hacking.

Δωρεάν σεμινάριο Ethical Hacking.

Δωρεάν σεμινάριο Ethical Hacking.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίδειξη σε πραγματικό χρόνο, με εισηγητή τον Κο Άγγελο Πρίντεζη (Ithaca Labs Team Leader Researcher/Analyst Odyssey Consultants Ltd.) και βασικά θέματα συζήτησης τα σύγχρονα θέματα ασφάλειας και το Penetration Testing.

Ως penetration testing ορίζεται η δοκιμαστική εισβολή σε ένα πληροφοριακό σύστημα για την αξιολόγηση της ασφάλειας του.

Με την μέθοδο αυτή γίνεται προσομοίωση μιας επίθεσης από κακόβουλο εισβολέα που έχει σκοπό την εκμετάλλευση κενών ασφαλείας για την ανάδειξη των ευπαθειών του συστήματος και την πρόταση πιθανών τρόπων βελτίωσης.

Να σημειωθεί ότι θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Mediterranean College
κα Αδάμη Κέλλυ, 210-8899658, kadami@medcollege.edu.gr
Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα

Πηγή: queen.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.