Θεσσαλονίκη: Δωρεάν διήμερο σεμινάριο για τις εξαγωγές τροφίμων

περιεχόμενο

Διήμερο σεμινάριο για την ανάπτυξη της εξαγωγικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων του κλάδου τροφίμων πρόκειται να διοργανώσει το ΕΒΕΘ, σε συνεργασία με το Γραφείο στην Ελλάδα του Αναπτυξιακού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών UNDP

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Γραφείο στην Ελλάδα του Αναπτυξιακού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών UNDP (United Nations Development Program / Black Sea Trade and Investment Promotion Programme), διοργανώνει διήμερο σεμινάριο για την ανάπτυξη της εξαγωγικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων του κλάδου των τροφίμων.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Ιουνίου 2013, στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος), στη Θεσσαλονίκη. Θα εστιάσει στους ισχύοντες κανονισμούς για τη διακίνηση τροφίμων εντός της ευρωπαϊκής και της ρωσικής αγοράς, στις διαδικασίες τυποποίησης, συσκευασίας, εμπορικής ονομασίας κ.λπ.

Κατά την πρώτη μέρα, θα διεξαχθεί το σεμιναριακό μέρος της εκδήλωσης, ενώ την επόμενη θα πραγματοποιηθούν προαιρετικές επισκέψεις σε επιχειρήσεις και εργαστήρια.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν και Μολδαβοί παραγωγοί και εκπρόσωποι αγροτικών συνεταιρισμών, με τους οποίους οι Έλληνες συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα γνωριμίας κατά τη διάρκεια του γεύματος εργασίας, κατά την πρώτη ημέρα.

Η γλώσσα εργασίας του σεμιναρίου θα είναι η ελληνική και η συμμετοχή σε αυτό δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι να μετάσχουν, πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, έως την Τρίτη 18/6/2013 (τηλ. 2310 370 132).

Πηγή: euro2day.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.