Δωρεάν σεμινάρια σε υποψηφίους που θέλουν να δώσουν εισαγωγικές εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Κ.Θ.Β.Ε

περιεχόμενο

Δωρεάν σεμινάρια δίνουν ηθοποιοί του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος σε υποψηφίους που θέλουν να δώσουν εισαγωγικές εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Κ.Θ.Β.Ε. καθώς και σε άλλες δραματικές σχολές της χώρας.

Σημειώνεται πως στα σεμινάρια δεν συμμετέχουν ως καθηγητές οι διδάσκοντες στη Δραματική Σχολή του Κ.Θ.Β.Ε., ούτε τα μέλη της ορισθείσας από το Κ.Θ.Β.Ε. επιτροπής των εισαγωγικών εξετάσεων της σχολής του.

Η πρωτοβουλία οργανώνεται ύστερα από τη διαπίστωση ότι πολλές οικογένειες υποψηφίων δυσκολεύονται να καταβάλουν το οικονομικό τίμημα που ορίζουν οι ιδιώτες καθηγητές, ενώ είναι αυτονόητο πως μετά αυτήν τη διαδικασία οι υποψήφιοι μπορούν να δώσουν εξετάσεις σε οποιαδήποτε σχολή της αρεσκείας τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18o έτος της ηλικίας τους και το όριο ηλικίας για τη συμμετοχή σε αυτά είναι έως και 30 ετών. Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν την Τρίτη 20 Αυγούστου 2013 και οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να παρακολουθήσουν το σύνολο των μαθημάτων.

Οσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στα Σεμινάρια Προετοιμασίας Υποψηφίων για τις εισαγωγικές εξετάσεις των δραματικών σχολών θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως το Σάββατο 27 Ιουλίου 2013 στο Γραφείο Παραγωγής του Κ.Θ.Β.Ε., στα τηλ.: 2315200008, 2310270398, 2310266039.

Πηγή: ethnos.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.