Δωρεάν μαθήματα και σεμινάρια από τον όμιλο UNESCO

περιεχόμενο

Η Περιφέρεια Αττικής – Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά σε συνεργασία με τον Όμιλο Unesco Νομού Πειραιώς και Νήσων στα πλαίσια των προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα ξεκίνησε την πρόσληψη συνολικά 238 ατόμων, 220 άτομα στους δήμους Πειραιά, Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Περάματος και 18 στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων (Σπέτσες, Αγκίστρι, Αίγινα, Κύθηρα). Στη βάση αυτών των προγραμμάτων πραγματοποιείται πεντάμηνο πρόγραμμα εκπαίδευσης με δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών και σεμινάρια.

Στην βάση αυτών των προγραμμάτων πραγματοποιείται πεντάμηνο πρόγραμμα εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας  για ανέργους, άπορους και ειδικές κοινωνικές ομάδες. Τα μαθήματα θα διδάσκονται από την καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας Μποφου Δέσποινα.

Τα μαθήματα θα παραδίδονται στους δήμους Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Περάματος και Κορυδαλλού.  Τα προσφερόμενα επίπεδα είναι τα εξής : Επίπεδο Α1-Α2 (Μέτρια γνώση): Alphabet   (αλφάβητο), Numbers    (αριθμοί), Colours     (χρώματα), Time    (ώρα), Days of the week, Months, Seasons    (μέρες της εβδομάδας, μήνες, εποχές), A variety of categories (face and body, family, clothes, countries etc.) (ποικιλία λεξιλογίου), Countable/Uncountable nouns    (μετρήσιμα/μη-μετρήσιμα ουσιαστικά), Plural nouns    (πληθυντικός αριθμός ουσιαστικών).
Τα μαθήματα  είναι δωρεάν και απευθύνονται κατά προτεραιότητα σε απόρους, ανέργους , πολύτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες και οικονομικά ασθενέστερους.

Για περισσότερες πληροφορίες (χώροι κ ωράρια μαθημάτων) μπορείτε να επικοινωνείτε με τα νέα γραφεία του Ομίλου Unesco Νομού Πειραιώς και Νήσων

(Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Περιβολάκι – Νίκαια), στα τηλέφωνα:

210 4132273, 210 4967757 – Φαξ: 210 4944564 – Κιν. Τηλ: 6944450809.

Δικαιολογητικά:

Φωτοτυπίες κάρτα ανεργίας, τελευταίο εκκαθαριστικό.

Στον παρακάτω πίνακα θα δείτε όλα τα δωρεάν μαθήματα και τα σεμινάρια από τον όμιλο UNESCO.

1. Μαθήματα Ελληνικής γλώσσας & πολιτισμού

2. Μαθήματα Αγγλικής γλώσσας

3. Μαθήματα Ρωσικής γλώσσας

4. Μαθήματα Τουρκικής γλώσσας

5. Μαθήματα παραδοσιακών και μοντέρνων χορών

6. Εκμάθηση μουσικής – μουσικών οργάνων

7. Εκμάθηση θεατρικής αγωγής

8. Εκμάθηση εικαστικών

9. Κοινωνική ενισχυτική διδασκαλία

10. Εκμάθηση Κινέζικων

11. Εκμάθηση Ισπανικών

12. Εκμάθηση Γαλλικών

13. Σεμινάρια Ανθρώπινης Επικοινωνίας

14. Σεμινάρια Σχεδιασμού Παραδοσιακής Φορεσιάς

15. Εκμάθηση Πλεκτικής

16. Σεμινάρια Πληροφορικής

Περισσότερα στο http://www.unescopireas.gr/

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.