Δωρεάν σεμινάρια τέχνης

περιεχόμενο

Σεμινάριο Ιστορίας της Τέχνης για αρχάριους όλων των ηλικιών διοργανώνει ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-Γρηγόρης Γρηγορίου, από τις 7 Νοεμβρίου 2012 μέχρι τις 6 Μαρτίου 2013. Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τετάρτη στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης (Μαρ. Αντύπα και Σοφ. Βενιζέλου) και ώρα 17:00-18:30.

Θα έχουν εισαγωγικό χαρακτήρα και θα τα παραδώσει ο ζωγράφος- εικαστικός Αλέξης Αντύπας, ένας νέος καλλιτέχνης της πόλης.

Το σεμινάριο θα καλύψει χρονολογικά την τέχνη από τις απαρχές του ανθρώπινου πολιτισμού μέχρι και τον 20ο αιώνα (από την Προϊστορία και τους Πρωτόγονους μέχρι και τον Μοντερνισμό).

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210-9940699 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.politismos-ilioupoli.gr

Πηγή: attikipress.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.