Θεσσαλονίκη: δωρεάν σεμινάρια εκμάθησης ξένων γλωσσών

περιεχόμενο

Δωρεάν σεμινάρια εκμάθησης ξένων γλωσσών διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ), ανταποκρινόμενος στην αυξημένη ζήτηση των δημοτών για συμμετοχή σε σχετικά προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης.
δωρεάν σεμινάρια θεσσαλονίκη

Δωρεάν σεμινάρια στην Θεσσαλονίκη

Από την Πέμπτη 2 και έως την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής για τα δωρεάν σεμινάρια, ενώ τα μαθήματα αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του ίδιου μήνα.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια Αγγλικής, Ρωσικής και Τουρκικής Επαγγελματικής Ορολογίας, διάρκειας 80 ωρών, τα οποία απευθύνονται σε αυτοαπασχολούμενους, εργοδότες, εργαζόμενους καθώς και σε συμβοηθούντα μέλη μικρών ή και πολύ μικρών επιχειρήσεων. Στόχος των σεμιναρίων, που θα λάβουν χώρα στα κέντρα δια βίου μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, είναι η επιμόρφωση των συμμετεχόντων για παροχή πιο ευέλικτων και βελτιωμένων υπηρεσιών.
 «Η διοργάνωση αυτών των σεμιναρίων σε συνεργασία με την ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ αποτελεί άλλη μια προσπάθεια για τη στήριξη των επαγγελματιών του Δήμου μας», σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Σχολικής Μέριμνας και Δια Βίου Μάθησης, Αντώνης Καρούμπης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο παράρτημα του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ στην Κωλέττη 24, 54627, Θεσσαλονίκη, στα τηλέφωνα 2310545967, 2310500581 καθώς και στην ιστοσελίδα www.imegsevee.gr.

Πηγή: voria.gr

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να βλέπετε όλα τα δωρεάν σεμινάρια στην αντίστοιχη κατηγορία, καθώς και τις καταληκτικές ημερομηνίες όλων των αντίστοιχων προγραμμάτων στην κατηγορία “προθεσμίες“.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.