Δωρεάν εξετάσεις καρδιάς και σεμινάρια στον Δήμο Καλλιθέας

περιεχόμενο

Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης ο Δήμος Καλλιθέας, διοργανώνει με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς και σε συνεργασία με το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, δράσεις για τους κατοίκους και Δημότες του.

Πρόκειται για το Δωρεάν Πρόγραμμα Μέτρησης Καρδιαγγειακού Κινδύνου που περιλαμβάνει λήψη δημογραφικών στοιχείων, μέτρηση της αρτηριακής πίεσης και της χοληστερόλης και καταγραφή των καπνιστικών συνηθειών που θα πραγματοποιηθούν στο Αίθριο του Δημαρχείου (Ματζαγριωτάκη 76, Καλλιθέα) από τις 9 -12 Οκτωβρίου από τις 9 πμ έως τις 14:00 και στην Πλατεία Κύπρου στις 9, 11 και 12 Οκτωβρίου 2012 από τις 6 μμ έως τις 8 μμ με ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή των ενδιαφερομένων ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ακόμη, θα οργανωθούν Σεμινάρια Βασικής Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης τα οποία απευθύνονται σε εργαζόμενους του Δήμου Καλλιθέας, επαγγελματίες Υγείας (ιατρούς, φαρμακοποιούς, φυσικοθεραπευτές) που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Καλλιθέας αλλά και προπονητές, αθλητές του αθλητικού οργανισμού Καλλιθέας.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο. Για πληροφορίες και αιτήσεις ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα του Δημαρχείου Καλλιθέας 213 2070300.

Τέλος, θα πραγματοποιηθεί και το Μουσικό Δρώμενο «Μουσική Καρδιά» στο Δημοτικό Θέατρο στις 20 Οκτωβρίου 2012, στις 8μ.μ με την Καλλιτεχνική Διεύθυνση να έχει ο Καρδιολόγος του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου κ. Aθανάσιος Δρίτσας, Μ.D, F.E.S.C. Αφήγηση: Στέλιος Πελασγός

Πηγή: protothema

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.