Δωρεάν σεμινάρια Java σε φοιτητές από το GDG και το EESTEC στην Αθήνα

περιεχόμενο

Στα πλαίσια των δράσεων του GDG (Google Developer Group) Athens για την διάχυση των γνώσεων Πληροφορικής στην κοινωνία και σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, το GDG Athens σε συνεργασία με την EESTEC Τοπική Επιτροπή Αθήνας διοργανώνουν από κοινού 4 workshops, με θέμα την εκμάθηση της γλώσσας προγραμματισμού Java σε φοιτητές

Η ύλη που θα καλυφθεί διαρθρώνεται έτσι ώστε να καλυφθούν όλες οι βασικές γνώσεις σε ικανοποιητικό επίπεδο και να είναι σε θέση οι συμμετέχοντες να αναπτύξουν ένα πλήρες πρόγραμμα στο τέλος του σεμιναρίου. Η συμμετοχή στα workshops είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση την φοιτητική ιδιότητα των συμμετεχόντων και την εκδήλωση πρόθεσης συμμετοχής στην σχετική on-line φόρμα.

java

Τα workshops θα διεξαχθούν Τρίτη και Πέμπτη επί δύο βδομάδες, δηλαδή 9, 11, 16 και 18 Απριλίου 2013, 18:00-20:00 στο Αμφιθέατρο Πολυμέσων κάτω από την βιβλιοθήκη, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Περισσότερες πληροφορίες στο athens (at) eestec.net

Η EESTEC αποτελεί έναν μη πολιτικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό από και για φοιτητές Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και Μηχανικούς Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, που σπουδάζουν σε πολυτεχνεία και αντίστοιχα πανεπιστημιακά ιδρύματα στην Ευρώπη. Στην Αθήνα, η EESTEC δραστηριοποιείται στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, μέσω της Τοπικής Επιτροπής.

Πηγή: in.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.