Δωρεάν σεμινάρια φωτογραφικής κριτικής από τον Πλάτωνα Ριβέλλη

περιεχόμενο

Σειρά σεμιναρίων με τίτλο “Σεμινάρια φωτογραφικής κριτικής”, με εισηγητή τον γνωστό φωτογράφο, δάσκαλο και θεωρητικό τής φωτογραφίας Πλάτωνα Ριβέλληδιοργανώνει το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), στο Δίκτυο των Μουσείων του.

Το έκτο σεμινάριο, το οποίο διαρκεί συνολικά 12 ώρες, θα διεξαχθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μουσείου Μετάξης στο Σουφλί το διήμερο 27-28 Ιουλίου (Σάββατο & Κυριακή, ώρες 11.00 – 14.00 & 16.00 – 19.00) και περιλαμβάνει συζητήσεις, αναλύσεις, προβολές και κριτική.

Το σεμινάριο διδάσκεται δωρεάν και οι συμμετέχοντες καλούνται, εφόσον το επιθυμούν, να φέρουν φωτογραφίες τους για κριτική και σχολιασμό. Το προτεινόμενο, αλλά όχι και αποκλειστικό, θέμα των φωτογραφιών είναι “Η καθημερινότητα του φωτογράφου”.

Οι φωτογραφίες αυτές θα έχουν ως αντικείμενο το σπίτι, την οικογένεια, τους φίλους, την πόλη, το περιβάλλον εργασίας και γενικά οτιδήποτε σχετίζεται με τον προσωπικό χώρο και την καθημερινή ζωή. Θα είναι, δηλαδή, ένα είδος, οπτικού ημερολογίου, αλλά με πρόθεση δημιουργική και όχι απλώς αναμνηστική.

Παράλληλα με το σεμινάριο πραγματοποιείται, σε επιμέλεια του Πλάτωνα Ριβέλλη, έκθεση φωτογραφιώντου Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας, του Φωτογραφικού Τμήματος της Κοινότητας Νέων Κομοτηνής & της ομάδας Blackbox Photogroup Ξάνθης, η οποία θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 26 Ιουλίου (20.00).

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 29 Σεπτεμβρίου, καθημερινά (εκτός Τρίτης): 10.00 – 18.00.

Πηγή: nooz.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.