Δωρεάν σεμινάριο για άνεργους νέους

περιεχόμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης, στην προσπάθειά του να στηρίξει τους άνεργους νέους της πόλης του, διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο, με στόχο την παροχή πρακτικών γνώσεων και τεχνικών για την ευκολότερη πρόσβασή τους  στην αγορά εργασίας.

Το θέμα του σεμιναρίου είναι «Τεχνικές Εξεύρεσης Εργασίας » με εισηγητή τον  Νικόλαο Τράντο, Ψυχολόγο M.Sc – Σύμβουλο Ανάπτυξης Ανθρώπινων Πόρων.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου είναι:

•             Η Αναζήτηση εργασίας με «σωστό τρόπο»

•             Τι εκτιμούν οι εργοδότες σε ένα υποψήφιο

•             Πώς να στήσετε σωστά το βιογραφικό σας σημείωμα

•             Τα συχνότερα λάθη που πρέπει να αποφεύγονται στην σύνταξη του βιογραφικού

•             Η Συνοδευτική επιστολή

•             Βασικές αρχές λεκτικής επικοινωνίας

•             Αλήθειες και Ψέματα για την συνέντευξη

•             Τα 4 πρέπει της συνέντευξης από τον Larry King

•             Τα σημαντικότερα της γλώσσας του σώματος κατά την συνέντευξη

•             Role – Playing συνεντεύξεων

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 2/4/2014, ώρες 16.00 – 20.00, στον χώρο του Media Lab,  της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, οδός Νυμφών και Νικομάχου (πρώην κτίριο ΟΤΕ).

Για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 210 9970112, ή να στείλετε mail στην ηλ. διεύθυνση maggelakop@ilioupoli.gr

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα του εισηγητή

Ο Νικόλαος Τράντος σπούδασε ψυχολογία στο τμήμα ψυχολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύθηκε με μεταπτυχιακές σπουδές, στην Ψυχομετρία και την Επικοινωνία. Έχει σημαντική και εξειδικευμένη εργασιακή προϋπηρεσία, έχοντας διατελέσει προϊστάμενος τμημάτων Ανθρώπινων Πόρων και υπεύθυνος επιλογής προσωπικού και εκπαίδευσης σε μεγάλες Ελληνικές και Πολυεθνικές επιχειρήσεις (FORTHnet A.E. και INFORM Π. ΛΥΚΟΣ Α.Ε.) και συνεργάζεται ως ειδικός σύμβουλος για την ανάπτυξη, την συμβουλευτική υποστήριξη και την εκπαίδευση Ανθρώπινων Πόρων, με μεγάλες επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων, ενταγμένος σε όλα τα Εθνικά Μητρώα (Ο.Α.Ε.Δ, Ε.ΚΕ.ΠΙΣ μητρώο β΄) και διαθέτει μία πραγματικά πολύ μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία (άνω των 6.000 ωρών) σε ενδοεπιχειρησιακά προγράμματα και ανοιχτά σεμινάρια. Ακόμη, είναι πιστοποιημένος αξιολογητής  από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διοίκησης της Ποιότητας (Validator και Assessor του E.F.Q.M.)

Πηγή: attikipress.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.