Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών στον Λαγκαδά

περιεχόμενο

Έναρξη προγραμμάτων στο Κ.Δ.Β.Μ Λαγκαδά. To Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Λαγκαδά ενημερώνει όλους τους ενδιαφερομένους ότι ξεκινάνε τα προγράμματα του εαρινού εξαμήνου του 2014, στις ενότητες ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (Ιταλικά, Γαλλικά και Γερμανικά για τον τουρισμό και Αγγλικά για το χώρο εργασίας).

Οι εκπαιδευόμενοι που θέλουν να παρακολουθήσουν τα παραπάνω προγράμματα, παρακαλούνται να έρθουν στο Κ.Δ.Β.Μ Λαγκαδά για τη συμπλήρωση αιτήσεων, έχοντας μαζί τους μία φωτοτυπία ταυτότητος ή διαβατηρίου μέχρι και Τρίτη 06/05.

Σημειώνεται ότι η παρακολούθηση είναι δωρεάν και δίνεται στο τέλος βεβαίωση παρακολούθησης.

Το Κ.Δ.Β.Μ. Λαγκαδά, βρίσκεται στην οδό Φ.Βαρβαλιού 6 (Πάνω από τα ΚΕΠ), στον 1ο όροφο, τηλ. επικοινωνίας 2394330621 – 2394330622. Μέρες εξυπηρέτησης κοινού: από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες: 9.00-13.00.

Πηγή: thestival.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.