Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας από το Harvard

περιεχόμενο

Μαθήματα στο Harvard; Εάν ο στόχος σας για το 2017 είναι να τραβάτε καλύτερες φωτογραφίες αυτή η δημοσίευση είναι για σας. Παρακάτω παρουσιάζουμε ένα δωρεάν Mooc από το Πανεπιστήμιο του Ηarvard που έχει φτιαχτεί για να σας βοηθήσει να γίνετε καλύτεροι φωτογράφοι..

Το γνωστό πανεπιστήμιο ανέβασε το σύνολο των μαθημάτων φωτογραφίας του στο ALISON – ένα από τα πολλά αποθετήρια για online ασκήσεις εκμάθησης.

Το μάθημα αποτελείται από δώδεκα ενότητες που καλύπτουν τις βασικές αρχές της φωτογραφίας (από εργαλεία, λογισμικό, συνθέσεις και φως). Υπάρχει επίσης και μια δέκατη τρίτη ενότητα που θα σας δώσει μια εκτίμηση του τι μάθατε.

Αν περάσετε με σκορ 80 τοις εκατό ή υψηλότερο, θα πάρετε ένα δίπλωμα που θα μπορείτε να το εκτυπώσετε και να το κρεμάσετε στον τοίχο σας.

Μια προειδοποίηση όμως: τα μαθήματα είναι τα ίδια από το 2009, και ενώ μερικές θεμελιώδεις αρχές εξακολουθούν να είναι οι ίδιες, κάποια από τα μαθήματα για τα εργαλεία λογισμικού είναι λίγο πίσω.

Το Harvard, προφανώς, δεν είναι το μόνο διάσημο πανεπιστήμιο που έχει διαθέσει υλικό στο Διαδίκτυο. Τα πανεπιστήμια UCLA, Yale, Princeton έχουν ξεκινήσει ήδη τις δικές τους προσπάθειες, αλλά οι περισσότερες από αυτές τείνουν να προσανατολίζονται για φοιτητές της επιστήμης των υπολογιστών και σε ακαδημαϊκούς.

https://alison.com/courses/Digital-Photography/content

Πηγή: secnews.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.