Κοινωνικό Φροντιστήριο στη Δραπετσώνα

περιεχόμενο

Η Ακαδημία της Ελευθερίας του Πνεύματος ( μη κερδοσκοπική οργάνωση ) σε συνεργασία με τον δήμο Κερατσινιού Δραπετσώνας λειτουργεί για δεύτερο χρόνο στην περιοχή μας το Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Κάθε μαθητής που έχει ανάγκη μπορεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα δωρεάν. Οι έγγραφες γίνονται 4.00 με 6.00 το απόγευμα στο 2ο Λύκειο Δραπετσώνας, Αγ. Φανουρίου 10, όπου πραγματοποιούνται και τα μαθήματα για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου.

Η δράση οργανώθηκε από την κοινότητα της Δραπετσώνας Κερατσινίου της Ακαδημίας της Ελευθερίας του Πνεύματος και υλοποιείται από την ανιδιοτελή προσφορά των καθηγητών που συμμετέχουν.

Κάθε καθηγητής, ιδίως φιλόλογοι, μαθηματικοί και φυσικοί, που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2104317001 πρωινές ώρες και 6979922454 απογευματινές.

Πηγή: zougla.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.