Πρόγραμμα δωρεάν ενισχυτικής διδασκαλίας – δήμος Πεντέλης

περιεχόμενο

Στην εφαρμογή προγράμματος ενισχυτικής διδασκαλίας για μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού προχωρά ο Δήμος Πεντέλης σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς που θα εργαστούν εθελοντικά.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η ενίσχυση των οικονομικά ασθενέστερων δημοτών. Εφόσον υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος, το πρόγραμμα θα επεκταθεί και σε άλλες τάξεις του Δημοτικού.

Τα μαθήματα ξεκινούν την 1η Νοεμβρίου και θα γίνονται σε χώρους και των τριών δημοτικών κοινοτήτων του Δήμου Πεντέλης (Νέα Πεντέλη, Παλαιά Πεντέλη και Μελίσσια).

Οι ενδιαφερόμενοι δημότες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 26 Οκτωβρίου 2012 (ώρα 14:00) στη Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου (Καλαμβόκη 2Α, Μελίσσια) και στα τηλέφωνα 2132050079, 2132050092, 2132050071 και 2132050084. Αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν και ηλεκτρονικά (koulakou@melissia.gr και sotirchou@melissia.gr).

Πηγή: tanea.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.