Πρόγραμμα δωρεάν υποτροφίες Η/Υ από την ΠΑΕ Βέροια

περιεχόμενο

Η Π.Α.Ε. Βέροια σε συνεργασία με το Τμήμα Διεθνών Εξετάσεων του Πανεπιστημίου του Cambridge και τη σχολή Easy Education, προσφέρει 200 δωρεάν υποτροφίες παρακολούθησης οργανωμένων μαθημάτων πληροφορικής, προς απόκτηση του ομώνυμου πιστοποιητικού πληροφορικής, το οποίο είναι αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Δημόσιο και το Α.Σ.Ε.Π.

Το δωρεάν πρόγραμμα εκπαίδευσης, που προσφέρεται από την Π.Α.Ε. Βέροια, αφορά στους κατόχους διαρκείας, τα μέλη του συνδέσμου, τους κατόχους εισιτηρίων οποιουδήποτε αγώνα, καθώς και τους ποδοσφαιριστές και τα στελέχη της Π.Α.Ε. Βέροια.

Δωρεάν Προγράμματα σπουδών

Επιπέδου standard

Standard diploma (αρχάριοι χρήστες): windows, word, excel, internet. Διάρκεια 50 ώρες (1,5 – 2 μήνες).

Full diploma (αρχάριοι χρήστες): windows, word, excel, internet, power point, access. Διάρκεια 90 ώρες (3,5 – 4 μήνες).

Επιπέδου proficiency

Standard diploma (έμπειροι χρήστες): word, excel, internet. Διάρκεια 50 ώρες (1,5 – 2 μήνες).

Full diploma (έμπειροι χρήστες): word, excel, internet, power point, access. Διάρκεια 90 ώρες (3,5 – 4 μήνες).

(Με την απόκτηση του Full diploma Επιπέδου proficiency αποκτάται διδακτική επάρκεια και μπορείτε να εργαστείτε ως καθηγητής ή καθηγήτρια σε ιδιωτικές σχολές πληροφορικής και να ενταχθείτε στο μητρώο καθηγητών του Ο.Α.Ε.Δ )

Στα δωρεάν σεμινάρια δεν περιλαμβάνονται τα παράβολα των εξετάστρων.

Εγγραφές από 03/09/12 έως και 03/11/12

Απαραίτητη η υπόδειξη ταυτότητας ή εισιτήριο διαρκείας ή απλό εισιτήριο.

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 π.μ – 21:00 μ.μ

Πληροφορίες: Βέροια Ελιάς 1, 1ος Όροφος , Τηλ: 23310-70102.

Από την πλευρά των φιλάθλων ο Γρηγόρης Τρούπκος δήλωσε: “Πρώτα από όλα σαν φίλαθλος της Βέροιας θα ήθελα να ευχηθώ στους παίκτες, στο προπονητικό team και στη διοίκηση καλή επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα και να ζητήσω από όλο το φίλαθλο κόσμο της Ημαθίας να στηρίζει την προσπάθεια αυτή και εμάς μαζί για να παραμείνει αυτή η ιστορική ομάδα εκεί όπου ανήκει και να περάσουμε το μήνυμα πως και οι επαρχιακές ομάδες έχουν και αυτές ένα δικό τους κόσμο που τις ακολουθεί.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που βρίσκεστε σήμερα εδώ.

Χαίρομαι που αυτή η προσπάθεια κατάφερε να ολοκληρωθεί με επιτυχία προς όφελος των φιλών της Βέροιας, καθώς σε μια πραγματικά δύσκολή στιγμή για όλους μας, με όλα αυτά που γίνονται στην κοινωνία, γίνονται τέτοιες συνεργασίες που βοηθούν τους συνανθρώπους μας να έχουν ένα ποιο εύκολο δρόμο προς την γνώση χωρίς να τους εμποδίζουν να στερηθούν το γήπεδο το οποίο πολύ αγαπάνε.

Από αρχές του καλοκαιριού και όταν ερωτήθηκα από τον κ. Νίκο Μουρτζίλα για τον αν σαν σύνδεσμος μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο του απάντησα “και φυσικά” για τον λόγω ότι έχοντας στο σύνδεσμο μέλη νέα παιδιά και αναφέρομαι σε ηλικιακά κριτήρια ένιωσα ότι πρέπει να τους προσφέρουμε και κάτι άλλο από αυτά που συνήθως έχει ένας σύνδεσμος. Πιστεύω και πιστεύουμε σαν σύνδεσμος ότι αθλητισμός και γνώση πρέπει συμβαδίζουν μαζί για να μπορέσουμε και εμείς στην κερκίδα να έχουμε ποιο «υγιής» οπαδούς. Για αυτό και προσπαθήσαμε και εμείς να πετύχει αυτή η συνεργασία και θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν να την στηρίξουμε.

Χαίρομαι που η ομάδα αγκαλιάζει τέτοιες πρωτοβουλίες γιατί περνάει ένα μήνυμα και αυτή ότι σέβεται τους φιλάθλους της καθώς και τα νεαρούς ποδοσφαιριστές της που στην ουσία είναι παιδιά που αγωνίζονται στα τμήματα υποδομής της.

Χαίρομαι που δίνεται η ευκαιρία μέσω της σχολής του κ. Μουρτζίλα να γνωρίσουν το κόσμο της πληροφορικής και να πιστοποιηθούν με ένα πραγματικά αξιόλογο πτυχίο όσοι από τους φίλους αυτής της ομάδας θελήσουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα”.

Πηγή: http://www.imerisia-ver.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.