Δωρεάν Εκμάθηση Αγγλικής Γλώσσας

περιεχόμενο

Η δράση «e-gnosis» αποτελεί μία πρωτοβουλία του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού Equal Society με στόχο την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας.

Παρέχεται πρόγραμμα δωρεάν εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας για την απόκτηση διεθνούς αναγνωρισμένου πιστοποιητικού από το ΑΣΕΠ και τον ιδιωτικό τομέα. Η δράση «e-gnosis» απευθύνεται σε ανέργους, φοιτητές, δημοσίους υπαλλήλους κ.α.

Για την δωρεάν εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας και την απόκτηση του διεθνούς αναγνωρισμένου πιστοποιητικού TOEIC της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης,το σύνολο του κόστους της εκπαίδευσης καλύπτεται υπό την προϋπόθεση της συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Το πρόγραμμα της εκπαίδευσης (συνολικά 165 ωρών) που οδηγεί στην πιστοποίηση για όλα τα επίπεδα περιλαμβάνει :

  • Μαθήματα δια ζώσης με καθηγητή στην τάξη διάρκειας 15 ωρών (ένας μήνας).
  • Πρόσβαση σε πλατφόρμας εξ αποστάσεως εκπαίδευσης διάρκειας 150 ωρών με grammar & vocabulary, ασκήσεις με αυτόματη διόρθωση και sampletest για την προετοιμασία των εξετάσεων.
  • Εκπαιδευτικό υλικό (βιβλίο και cd) Practice examinations for the TOEIC tests για την κατηγορία C1 και άνω, είτε το «B2 Practice exams for the TOEIC» για την κατηγορία έως και lower (B1-B2).
  • Το εξέταστρα πιστοποίησης είναι 150 ευρώ.

Όποιος υποψήφιος επιθυμεί μπορεί να ενισχύσει με επιπλέον χρόνο την εκπαιδευτική του προετοιμασία (30 ωρών δια ζώσης μαθήματα και 200 ώρες εξ αποστάσεως εκπαίδευση με εκπαιδευτικό υλικό) επιλέγοντας να καταβάλλει επιπλέον 100 ευρώ για να συνεχίσει σε δεύτερο κύκλο του προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα e-gnosis.gr.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.