Κύπρος: Δωρεάν εκπαίδευση και συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης ECDL

περιεχόμενο

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής και τα συνεργαζόμενα Εκπαιδευτικά Κέντρα ECDL, θέλοντας να συμβάλουμε στην καταπολέμηση της ανεργίας, ανακοινώνουμε το έργο «Στην Κρίση Αποκτούμε Διακρίσεις: Ψηφιακές Δεξιότητες για Ανέργους».

** Το πρόγραμμα βρίσκεται στην λήξη του έχουν μείνει ελάχιστες θέσεις

Το έργο απευθύνεται σε ανέργους, άνδρες και γυναίκες 18-45 ετών που είναι απόφοιτοι λυκείου ή τριτοβάθμιας σχολής και είναι άνεργοι για τουλάχιστον ένα μήνα.

Στόχος του έργου είναι η παροχή δωρεάν εκπαίδευσης και δωρεάν συμμετοχής στις αντίστοιχες εξετάσεις πιστοποίησης ECDL για την απόκτηση δεξιοτήτων ηλεκτρονικών υπολογιστών και πληροφορικής ώστε να καταστείτε πιο ανταγωνιστικοί και να αυξήσετε τις πιθανότητες σας για εξεύρεση εργασίας.

Οι όροι συμμετοχής επισυνάπτονται στην ανακοίνωση εδώ και παρακαλούμε όπως την διαβάσετε προσεκτικά. Εγγραφή για συμμετοχή σε πρόγραμμα εκπαίδευσης υπονοεί αυτόματα και αποδοχή των όρων συμμετοχής.

Αφού δείτε τις λεπτομέρειες των προσφερόμενων προγραμμάτων θα μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Εκπαιδευτικό Κέντρο ECDL της επιλογής σας για περαιτέρω ενημέρωση και για να διευθετήσετε την εγγραφή σας.

Περισσότερα εδώ

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.