Δωρεάν διδακτική υποστήριξη – Λάρισα

περιεχόμενο

Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, σε μια περίοδο που οι οικογένειες βιώνουν τις συνέπειες της κρίσης, παίρνει την πρωτοβουλία σε συνεργασία με το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, να παρέχει δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου, παιδιά ανέργων, μονογονεϊκών οικογενειών και ορφανά.

Η στήριξη αφορά σε φιλολογικά και οικονομικά μαθήματα καθώς και σε φυσική, πληροφορική, γαλλικά και ειδικότητας Παθολογίας για μαθητές ΕΠΑΛ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση μέχρι και σήμερα, Τρίτη, 16 Οκτωβρίου. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας (Εργατικής Πρωτομαγιάς 6 – στον 2ο όροφο) από τις 09.00 το πρωί έως τις 13.30 το μεσημέρι.

Για πρόσθετες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμα τα τηλέφωνα του ΕΚΝΛ (2410 250708, 532459).

Η δήλωση για συμμετοχή πρέπει να γίνεται από τον γονέα αυτοπροσώπως, αν πρόκειται για παιδί ανέργων ή μονογονεϊκών οικογενειών και από το ίδιο το παιδί αν είναι ορφανό και από τους δυο γονείς. Η δήλωση πρέπει να συνοδεύεται από:

  • αντίγραφο της κάρτας ανεργίας του ενός ή και των δυο γονέων (αν είναι άνεργοι)
  • αντίγραφο οικογενειακής κατάστασης από τον δήμο για τις περιπτώσεις μονογονεϊκών οικογενειών ή ορφανών.
Πηγή: kosmoslarissa.grΕπιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.