Δωρεάν σεμινάρια επιμόρφωσης σε πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ Πληροφορικής

περιεχόμενο

Ανακοινώθηκε η δεύτερη πρόσκληση ενδιαφέροντος του προγράμματος Επικαιροποίησης Γνώσεων Αποφοίτων (ΠΕΓΑ) με τίτλο «Ανάπτυξη & Διαχείριση Ασύρματων Ευρυζωνικών και Οπτικών Δικτύων, Συστημάτων Διαχείρισης Πληροφορίας & Ελέγχου Αυτοματισμών στην Γεωργική Παραγωγή και Ηλεκτρονικό Επιχειρείν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» στο Ε.Π. Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση.

Σε ποιους απευθύνεται

Η πρόσκληση αφορά σε αποφοίτους / ενδιαφερόμενους οι οποίοι δεν έχουν υποβάλλει τα δικαιολογητικά τους κατά την προηγούμενη εκδήλωση ενδιαφέροντος – Η πρόσκληση αφορά τον 2ο κύκλο σεμιναρίων που θα υλοποιηθεί την περίοδο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου και θα υποστηρίζεται από σύστημα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης.

Για τους ενδιαφερόμενους που έχουν ήδη γίνει αποδεκτοί στο πρόγραμμα, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση (τέλος Αυγούστου) για το πως θα μπορέσουν να συμμετέχουν στο σύστημα τηλεκπαίδευσης (συμπλήρωση ωρών παρακολούθησης 1ου κύκλου ή παρακολούθηση 2ου κύκλου).

Πληροφορίες

Το πλήρες κείμενο και την αίτηση για συμμετοχή στο πρόγραμμα μπορείτε να τις βρείτε  στον διαδικτυακό τόπο του προγράμματος: http://www.pega-pelop.unipi.gr/.

 

πηγή: neolaia.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.