Δωρεάν Προγράμματα Επιμόρφωσης Ανέργων (Ιούλιος 2013)

περιεχόμενο

Το E-Learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης (Κ.Ε.Κ.) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), σας καλωσορίζει στα εξ αποστάσεως Εκπαιδευτικά Προγράμματα Επιμόρφωσης Ανέργων!

Η ανάγκη για συνεχή εκπαίδευση και διαρκή βελτίωση των ικανοτήτων σε μία ευμετάβλητη και άκρως ανταγωνιστική αγορά εργασίας, καθώς και η επιτυχία που σημείωσαν οι τέσσερις (4) προηγούμενοι εκπαιδευτικοί κύκλοι που διατέθηκαν, αποτέλεσαν κίνητρο για την εκ νέου διάθεση προγραμμάτων, με απώτερο σκοπό αφενός να καλυφθούν οι ανάγκες για εκπαίδευση που εντοπίζονται στο ευρύτερο επιχειρηματικό περιβάλλον και αφετέρου να δοθούν τα κατάλληλα εφόδια στα άτομα που δεν εργάζονται αυτή τη χρονική στιγμή, προκειμένου να επανενταχθούν ομαλά στην αγορά εργασίας. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στα πλαίσια του κοινωνικού έργου που προσφέρει το Κ.Ε.Κ. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, η παρακολούθηση των συγκεκριμένων προγραμμάτων είναι δωρεάν!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δομή, τον τρόπο διεξαγωγής των συγκεκριμένων προγραμμάτων, καθώς και τις κατηγορίες υποψηφίων που δύναται να συμμετάσχουν σε αυτά, μπορείτε να ανατρέξετε στους αντίστοιχους οδηγούς σπουδών.

 

Τίτλος Προγράμματος

Διάρκεια 
(σε μήνες)

Εκμάθηση Microsoft Office Excel και Access

3

Ανάπτυξη Βασικών Εργασιακών Ικανοτήτων (Key Skills)

3

Επιχειρηματικότητα

3


Τα συγκεκριμένα προγράμματα απευθύνονται αποκλειστικά σε ανέργους
, με κάρτα ανεργίας σε ισχύ, ενώ η βασική προϋπόθεση συμμετοχής αποτελεί η ύπαρξη τουλάχιστον απολυτηρίου Λυκείου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής, πατώντας εδώ έως και την Παρασκευή 19/07/2013. Η έναρξη των μαθημάτων έχει οριστεί για τις 02/09/2013, ενώ η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει βάσει κλήρωσης, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 23/07/2013Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να συμμετάσχει σε ένα μόνο πρόγραμμα από αυτά που θα κληρωθεί.

Ο μέγιστος αριθμός εκπαιδευόμενων ανά πρόγραμμα έχει οριστεί στα 30 άτομα. Στην περίπτωση που κάποιος υποψήφιος που έχει επιλεγεί να συμμετάσχει δεν πληροί τις προϋποθέσεις συμμετοχής του στο Πρόγραμμα, βάσει των σχετικών δικαιολογητικών που θα κληθεί να προσκομίσει ή δεν τα προσκομίσει εντός της καθορισμένης από τη Γραμματεία ημερομηνίας, αντικαθίσταται αυτόματα από άλλο υποψήφιο, σύμφωνα με τη σειρά επιλαχόντων που θα προκύψει επίσης από την κλήρωση.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.