Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας στον Δήμο Νέας Ιωνίας

περιεχόμενο

cameraΟ Δήμος Νέας Ιωνίας και Ο Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας Δ Ν.Ι.(Ο.Π Α Ν.) προσκαλώ ιους φίλους της φωτογραφίας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν Μαθήματα Φωτογραφίας και να συμμετέχουν σι μια ενεργή ομάδα φίλων της Φωτογραφίας, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους τηλεφωνικά στο 6944 584670 ή στέλνοντας όνομα, τηλέφωνο και ηλικία στην ηλεκτρονική διεύθυνση chkanakis@9mail.com.

Τα σεμινάρια είναι δωρεάν, έχουν διάρκεια 40 ώρες, με τρίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις κάθε Πέμπτη και ώρες 19:00 με 22:00 στη Δημοτική βιβλιοθήκη, Ηρακλείου 264, Νέα Ιωνία, 4ο όροφος.

Ημερομηνία έναρξης του κύκλου σεμιναρίων: Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Η Φιλοσοφία του προγράμματος περιλαμβάνει την εισαγωγή στην τεχνική γνώση και την αισθητική της φωτογραφίας με ε ισηγητή το Φωτογράφο κο Χρήστο Κανά κ η

Στόχος είναι να διαμορφωθεί μια γενική γνώση για τη φωτογραφία, στα πλαίσια ενός τρίωρου εβδομαδιαίου προγράμματος και να γνωρίσουν ο* συμμετέχοντες τα μυστ*ά της σύγχρονης ψηφιακής & αναλογικής φωτογραφίας, τόσο από αισθητική όσο κ® από τεχνική άποψη.

Σημαντικό κομμάτι της εκπαίδευσης είναι η συμμετοχή σε μ·α ενεργή ομάδα φίλων της Φωτογραφίας που θα μοιράζεται το κοινό πάθος για τη φωτογραφία και θα δραστηριοποιείται με εκδηλώσεις και εκθέσεις, φωτογραφικές συναντήσεις, εκδρομές και επισκέψεις σε πολιτιστικούς χώρους με σκοπό την βελτίωση των φωτογραφικών «ανοτήτων των συμμετεχόντων.

Δημιουργία μίας ή και περισσοτέρων εκθέσεων φωτογραφίας σε χώρους του Δήμου μος

Στα Σεμινάρια μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 18 ετών, ανεξαρτήτως τόπου διαμονής.

Η δομή των σεμιναρίων δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής σε διαφορετικές ομάδες εργασίας-γνωσιακού επιπέδου και επιτρέπει να ενσωματωθούν σε αυτά οι ενδιαφερόμενοι οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

Η οργάνωση, η λειτουργία και τα φωτογροφικά σεμινάρια υλοποιούνται με την εθελοντική προσπάθεια των συντελεστών της Λέσχης Φωτογραφίας Κωνστσντινουπολιτών υπό την αιγίδα του Δήμου της Νέας Ιωνίας και του Ο.Π.Α.Ν. και είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.