Δωρεάν διαλέξεις, “Ακαδημία” και “Ειδικούς” από το CoLab

περιεχόμενο

Το CoLab πιστό στην αρχή του να συνδέει ανθρώπους και να προωθεί τεχνολογίες αιχμής και αυτό το μήνα θα φιλοξενήσει μια σειρά από δράσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Συγκεκριμένα, συμμετέχει στο διεθνές συνέδριο “Innovative, Open and Economically Sustainable Models of Creative Production“, καθώς επίσης είναι χορηγός στην εκδήλωση “Η δημιουργικότητα στην Κορυφή” την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013, στο Μουσείο Ακρόπολης.

Events
Στις 6/9 στις 7.00 μμ. η δεύτερη συνάντηση ανθρώπων που ασχολούνται με το cloud πάνω στην τεχνολογία του OpenStack βασικός ομιλητής ο Δημήτρης Μωραΐτης από το Mist.io “Cloud management in your pocket”

Την Τετάρτη 12/9 στις 6.00 μμ. η δεύτερη συνάντηση ανθρώπων που ασχολούνται με την Lean Μεθοδολογία ανάπτυξης προϊόντων και υπηρεσιών με βασικό θέμα “Focusing on Customer Development“.

Μέσα στον μήνα θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες συναντήσεις ομάδων ανθρώπων που ασχολούνται με τεχνολογίες, Ruby, Google, Scala, Hatoop, Js, Java.

Πέρα από τα user group meetups θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από δωρεάν διαλέξεις με θεματικές γύρω από τα επιχειρηματικά μοντέλα στο Web και Mobile, νομικά και φορολογικά για εταιρείες στις ΗΠΑ, Open sourceεπιχειρηματικά μοντέλα και Creative Commons, εργαλεία και οργάνωση εργασίας  για ομάδες ανάπτυξης έργων πληροφορικής.

CoLab Academy
Μέσα στον Σεπτέμβριο θα παρουσιαστούν οι θεματικές αλλά και το πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί τόσο για  την ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων όσο και το πιλοτικό πρόγραμμα Startup Factory για ομάδες που θέλουν να ξεκινήσουν να κάνουν πράξη την ιδέα τους.

CoLab Expert
Τα πρώτα έργα πληροφορικής  από το εξωτερικό για freelancers μέλη του colab είναι προ των πυλών. Σύντομα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για στελέχωση του προγράμματος.

Πηγή: emea.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.