Δωρεάν Ανοιχτά Πανεπιστημιακά Μαθήματα για Όλους μέσω της Πλατφόρμας OpenCourses

Δωρεάν Ανοιχτά Πανεπιστημιακά Μαθήματα για Όλους μέσω της Πλατφόρμας OpenCourses

περιεχόμενο

Πρόσβαση σε 3.808 Πανεπιστημιακά Μαθήματα Χωρίς Εγγραφή

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα opencourses.gr προσφέρει δωρεάν πανεπιστημιακά μαθήματα σε όλους, από 26 ιδρύματα της χώρας, χωρίς την ανάγκη εγγραφής και χωρίς περιορισμό στον αριθμό των μαθημάτων που μπορείτε να παρακολουθήσετε.

Περιγραφή των Μαθημάτων

Αυτή η πλατφόρμα περιλαμβάνει μια ποικιλία μαθημάτων τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεματικών περιοχών. Από τις ανθρωπιστικές και κοινωνικές σπουδές μέχρι τις θετικές και τεχνικές επιστήμες, τα μαθήματα αυτά είναι σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των ενδιαφερόμενων.

Τρόποι Πρόσβασης και Χρήσης των Μαθημάτων

Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα online ή να κατεβάσουν και να εκτυπώσουν το υλικό. Ορισμένα μαθήματα προσφέρονται επίσης με τη μορφή μαγνητοσκοπημένων διαλέξεων από τους διδάσκοντες καθηγητές. Σημειώνεται ότι η παρακολούθηση των μαθημάτων δεν παρέχει επίσημη πιστοποίηση.

Πλατφόρμα OpenCourses

Η πλατφόρμα opencourses.gr είναι μια πρωτοβουλία του Ακαδημαϊκού Διαδικτύου (GUNet), που εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, και υποστηρίζεται από όλα τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Πληροφορίες και Πρόσβαση

Για περισσότερες πληροφορίες και για να ξεκινήσετε την παρακολούθηση των μαθημάτων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://project.opencourses.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.