Διεθνές συνέδριο: “Ο Νότος για την Ανάπτυξη”

περιεχόμενο

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τα Γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ιρλανδία, διοργανώνει διεθνές συνέδριο με θέμα “Ο Νότος για την Ανάπτυξη” (South for Growth) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τη Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 09:00 – 16:00 στην αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Martin Schulz και θα συμμετάσχουν ευρωβουλευτές και διακεκριμένοι δημοσιογράφοι.

Σε τρείς διαδοχικές συνεδρίες, Μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και δημοσιογράφοι από τις έξι συμμετέχουσες χώρες, θα συζητήσουν και θα κάνουν προτάσεις για το:

• Πώς θα υπερβούμε την κρίση και θα εκκινήσουμε την ανάπτυξη
• Πώς οι πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορούν να τροφοδοτήσουν την ανάπτυξη
• Πώς θα δημιουργηθούν περισσότερες και καλύτερες θέσεις εργασίας

Η εκδήλωση αποσκοπεί στο να ενθαρρύνει ένα γόνιμο διάλογο για την προώθηση της ανάπτυξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και ειδικότερα στις χώρες που πλήττονται άμεσα από την οικονομική κρίση, ενόψει των Ευρωπαϊκών εκλογών του Μαΐου 2014, αλλά και της ανάληψης της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Ελλάδα την 1η Ιανουαρίου 2014.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στην συζήτηση μέσω twitter χρησιμοποιώντας το hashtag: #south4growth

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στα ΜΜΕ και στο κοινό.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.