περιεχόμενο

Το Διεθνές Forum “Women Lead the Success in the Economy” διοργανώνεται στο πλαίσιο των δράσεων προώθησης της γυναικείας επιχειρηματικότητας, μεταξύ 5 – 7 Δεκεμβρίου 2013 στην Αθήνα, στο Συνεδριακό Κέντρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών – Αίθουσα «Ερμής».
Το Forum απευθύνεται σε Διοικητικά Στελέχη Παγκόσμιων Φορέων που εκπροσωπούν τη Γυναίκα Επιχειρηματία, Διακεκριμένους Επιχειρηματίες από κάθε άκρη της γης, εκπρόσωπους Μη Κυβερνητικών Οργανισμών Γυναικών, Επικεφαλείς Οργανισμών Ανάπτυξης της Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας αλλά και σε Γυναίκες Κυβερνητικούς Εκπροσώπους κρατών από τις έξι ηπείρους.
Οι κύριοι στόχοι του Forum, πέραν της παρουσίασης των δράσεων του Δικτύου και της προσέλκυσης εν δυνάμει Επενδυτών και Business Partners που ενδιαφέρονται για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η χώρα, περιλαμβάνουν και την προβολή της θέσης των Ελληνίδων γυναικών σε Επιχειρήσεις τοπικά και διεθνώς, συμβάλλοντας έτσι στη θετική προβολή της χώρας μας. Για την επίτευξη των στόχων αυτών, το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαλέξεις, στρογγυλές τράπεζες και διμερείς επιχειρηματικές συναντήσεις.
Ο τίτλος του Διεθνούς Forum “Women Lead The Success In The Economy”, επιλέχθηκε με σκοπό να αναδείξει τις Γυναίκες και τον σημαντικό ενεργό ρόλο τους στην παρούσα κατάσταση που χαρακτηρίζεται από την Οικονομική Κρίση που αντιμετωπίζει η Ευρώπη και ιδιαίτερα οι χώρες του Νότου, με επίκεντρο την Ελλάδα και τη συνεχιζόμενη ύφεση παγκοσμίως. Θέλαμε ο τίτλος του Forum να αντανακλά την ανταπόκριση του Δικτύου μας στις παρούσες ανάγκες της χώρας μας.
Απευθύνεται πρόσκληση να συμμετέχετε σε αυτήν την κρίσιμη συνάντηση, να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας, τις ιδέες για βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόσατε με επιτυχία και τα σχεδία για μελλοντικές δράσεις που ενδεχομένως θα μας βοηθήσουν όλους να αντιμετωπίσουμε τις τρέχουσες συνθήκες.
Για περαιτέρω πληροφορίες καθώς και για εγγραφή μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.